Corona inhaalmomenten

Helaas hebben we door de Lockdown maatregelen een aantal weekjes niet kunnen trainen. Deze lessen gaan we inhalen op een aantal momenten zodat we alle lessen van het winterseizoen alsnog kunnen draaien. De tennislessen zullen de komende periode buiten gegeven gaan worden tot het moment dat we weer in onze tennishal terecht kunnen. Normaal gesproken zijn de buitenbanen in deze periode van het jaar onbespeelbaar. We hebben ze nu met extra onderhoud toch speelklaar kunnen maken maar zijn de komende weken uiteraard wel afhankelijk van de weersomstandigheden.

Regent het? Of zijn de banen onbespeelbaar door de vorst? We geven dan een vervangend programma zodat de kinderen alsnog even lekker kunnen sporten en buiten kunnen zijn. Als een tennisles niet door kan gaan dan geven we dit aan in de appgroepjes. Let op dat de kinderen warm gekleed naar ons toe komen!!

Voor de dinsdag, woensdag en donderdag groepen is er een inhaalmoment op zaterdag 6 maart. De tijden en groepen daarvan zullen we later communiceren.

We hebben er weer veel zin in om met de kinderen aan de slag te gaan!! Bij vragen kun je terecht bij ons via gerben@sportkerschoten.nl of krista@sportkerschoten.nl

Het restant lesschema voor de winterperiode is hieronder terug te vinden.

Let op: om alles goed en veilig te laten verlopen vragen we jullie om niet te vroeg naar de training te komen en we verzoeken de ouders om in de auto te blijven wachten bij het brengen en ophalen.

Maandag

25 januari

1 februari

8 februari

15 februari

22 februari

1 maart

8 maart

15 maart

22 maart

29 maart

Dinsdag

26 januari

2 februari

9 februari

16 februari

23 februari

2 maart

6 maart (let op = een zaterdag inhaalmoment)

9 maart

16 maart

23 maart

30 maart

Woensdag

27 januari

3 februari

10 februari

17 februari

24 februari

3 maart

6 maart (let op = een zaterdag inhaalmoment)

10 maart

17 maart

24 maart

31 maart

Donderdag

28 januari

4 februari

11 februari

18 februari

25 februari

4 maart

6 maart (let op = een zaterdaag inhaalmoment)

11 maart

18 maart

25 maart

1 april