De trainers

De trainers van Tenniskids Apeldoorn tennissen zelf al vanaf zeer jonge leeftijd en hebben zich na een aantal jaar lesgeven gespecialiseerd in het geven Tenniskids lessen aan kinderen t/m 12 jaar.

Krista Schut

Trainer

Al jarenlang zorgt Krista ervoor dat de kinderen met veel enthousiasme naar de tennislessen komen. Zo'n 10 jaar geleden is Krista, als één van de eersten in Nederland, gestart met geven van de tenniskids lessen. Ze kent het programma en krijgt veel energie uit het organiseren van alle activiteiten op de club.

Gerben Bouwman

Trainer

Gerben is op zijn 5e begonnen met tennis en was zo gek op het spelletje dat hij bijna iedere dag op de tennisclub te vinden was. Van zijn 12e tot zijn 18e draaide hij mee met de beste tennissers van zijn leeftijdscategorie van Nederland. Hij krijgt veel plezier uit de vooruitgang die de kinderen maken!!

DE CLUB

Sport Kerschoten

Sport Kerschoten bestaat inmiddels al weer meer dan 50 jaar. We zijn destijds gestart als tenniscentrum en hebben dan ook veel jongeren en volwassenen een eerste start gegeven met tennis. Er tennissen meer dan 80 kinderen in het Tenniskids programma op verschillende niveaus.

Wil je meer weten over ons sportcentrum dan kan je onze website bezoeken op www.sportkerschoten.nl